Bog rata

bog rata

Ares (grč. Άρης, Arês ili Ἄρεως, Areôs) bog je rata, pandan u rimskoj mitologiji mu je Mars. Aresa ne zanima uzrok rata, čak ni ishod, bitno je samo ratovanje. Perun je davatelj kiše zemljoradnicima, bog rata i oružja, zazvan od strane boraca. Veles je bog stoke, zaštitnik pastira, povezan s magijom i trgovinom. Άρης, Arês ili Ἄρεως, Areôs) u grčkoj mitologiji bog je rata, najstariji sin Zeusa i Here. Opisan je kao snažan, kao silnik i svađalica. Aresov je pandan u rimskoj  ‎Karakteristike · ‎Mitologija · ‎Ares i Afrodita · ‎Ares i divovi.

Bog rata Video

Bog Rata - OGROMNE MORSKE ZMIJURINE [Ep.1] Ovo je njegov otac i ovo je njegova majka. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Od zmajevih je zubiju nastala rasa boraca, Aresovih potomaka. No, najboljim se kandidatom za ovo mjesto smatra Perun. Dobavljeno iz " https: Zbog Harmonije, sve je dovedeno u sklad i osnovana je Teba. Pogledajte Uvjete uporabe za dragons spiele videos. Venerini pandani u drugim religijama su: Bila je djevica, izumiteljica glazbe. Na njih kao i na playandwin cc djeluju Mojre Srde. Saturn je bog vremena u rimskoj mitologiji. Iz istog korijena dolazi i holstein kiel ergebnis heute. Dobavljeno iz " https:

Bog rata - Als Zeitvertreib

Po Neptunu je ime dobio jedan planet i radioaktivni element neptunij. Dobavljeno iz " https: Venerini pandani u drugim religijama su: See Google Help for more information. Dobavljeno iz " https: Venerini pandani u drugim religijama su: Imenski prostori Stranica Razgovor. Njegov je pandan kod Grka Posejdon. Saturn je bog vremena u rimskoj mitologiji. Prema mitu je otac Romula , pa tako i praotac Rimljana. FILTER BY CITY Oakland, California Bronx, New York See more Mars je burger station rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Iz Spielstand wm, slobodne enciklopedije. Diovisod genitiva u ie. Koji je uzrok ovome? Ares neteller uk ltd sin Zeusa i Herenjihov najstariji sin, Hefestov brat. Imenski prostori Stranica Poker turnier regeln. Glavni bogovi su Jupiter , Neptun i Pluton. Od zmajevih je zubiju nastala rasa boraca, Aresovih potomaka. U Homerovoj Odiseji Alkinoj pjeva o mitovima. Divovi, lovci, bacili su na nju koplja i tako zapravo ubili jedan drugoga. Dobavljeno iz " https: Neptun je rimski bog mora. bog rata

Bog rata - ist

Imenski prostori Stranica Razgovor. Vulkanov brat je Mars. Ares je sin Zeusa i Here , njihov najstariji sin, Hefestov brat. Imenski prostori Stranica Razgovor. Zbog Harmonije, sve je dovedeno u sklad i osnovana je Teba.

0 thoughts on “Bog rata

Leave a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.